enda

Peter Zinner

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Gladiator 1992 Klip U/Spillefilm
Officer og gentleman 1981 Klip U/Spillefilm
Fisk, fart og rytmekugler 1979 Klip U/Spillefilm
The Deer Hunter 1978 Klip U/Spillefilm
En stjerne fødes 1976 Klip U/Spillefilm
Godfather II 1974 Klip U/Spillefilm
Crazy Joe 1973 Klip U/Spillefilm
Godfather I 1972 Klip U/Spillefilm
Det røde telt 1969 Klip U/Spillefilm
Med koldt blod 1967 Klip U/Spillefilm
The Professionals 1966 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.