enda

Pétur Einarsson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Thors saga 2011 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Kvinden der drømte om en mand 2010 Foley recordist DK/Spillefilm
Det gode hjerte 2009 Lydmix U/Spillefilm
Gud, lugt og hende 2008 Lyd U/Spillefilm
Voksne mennesker 2005 Tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Manderlay 2005 Foley-klipper DK/Spillefilm
Nói albinói 2003 Præst, Lyd U/Spillefilm
Dogville 2003 Lydklipper DK/Spillefilm
Bagland 2003 B-tonemester DK/Spillefilm
En kærlighedshistorie 2001 Lyd DK/Spillefilm
Ernst på togrejse 2001 Lyd DK/Kort fiktion
Monas verden 2001 B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Anja & Viktor 2001 Lydefterarbejde DK/Spillefilm
Ernst i Tivoli 2000 Medvirkende, Lyd DK/Kort fiktion
Ernst i svømmehallen 2000 Medvirkende, Lyd DK/Kort fiktion
101 Reykjavík 2000 Pabbi Magga U/Spillefilm
Ernst i fjeldet 2000 Lyd DK/Kort fiktion
Ernst og fodbolden 2000 Lyd DK/Kort fiktion
Ernst og blikkenslageren 2000 Lyd DK/Kort fiktion
Anna 2000 Foley artist DK/Spillefilm
Manden med tubaen 1999 Lyd DK/Kort fiktion
Magnetisørens femte vinter 1999 Lydklipper DK/Spillefilm
Svensk roulette 1997 Lyd DK/Kort fiktion
Den usynlige stemme 1997 Lyd DK/Kort fiktion
Balladen om Holger Danske 1996 B-tonemester DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.