enda

Philip G. Epstein

(1909 – 1952)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
War Comes to America 1945 Manus U/Dokumentarfilm
Slaget om Storbritanien 1943 Manus U/Dokumentarfilm
Hitlers lynkrig 1943 Manus U/Dokumentarfilm
Nazisterne går til angreb 1943 Manus U/Dokumentarfilm
Slaget om Rusland 1-2 1943 Manus U/Dokumentarfilm
Casablanca 1942 Manus U/Spillefilm
Hvorfor blev der Krig? 1942 Manus U/Dokumentarfilm
Manden, der kom til middag 1941 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.