enda

Philip Glass

(1937 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Elena 2011 Komponist U/Spillefilm
Mr. Nice 2010 Musik U/Spillefilm
Kærlighed & krydderier 2007 Musik U/Spillefilm
Cassandra's Dream 2007 Musik U/Spillefilm
Illusionisten 2006 Musik U/Spillefilm
Notes on a scandal 2006 Musik U/Spillefilm
La moustache 2005 Musik U/Spillefilm
Secret Window 2004 Musik U/Spillefilm
Taking lives 2004 Musik U/Spillefilm
The Fog of War: Eleven Lessons from the Life of Robert S. McNamara 2003 Musik U/Dokumentarfilm
The Hours 2002 Musik U/Spillefilm
Kundun 1998 Musik U/Spillefilm
The Truman Show 1998 Musik U/Spillefilm
Candyman II 1995 Musik U/Spillefilm
Planetens spejle 1992 Musik DK/Spillefilm
Candyman 1992 Musik U/Spillefilm
Powaqqatsi - livet i forvandling 1988 Musik U/Dokumentarfilm
Hamburger Hill 1987 Musik U/Spillefilm
Mishima 1985 Musik U/Spillefilm
Koyaanisqatsi - en verden ude af balance 1983 Komponist U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.