enda

Philip H. Lathrop

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jekyll og Hyde får en på frakken 1982 Foto U/Spillefilm
Menneskejagt i San Francisco 1982 Foto U/Spillefilm
Har du prøvet med en læge 1980 Foto U/Spillefilm
I storbyens nat 1978 Foto U/Spillefilm
Lille mand i knibe 1975 Foto U/Spillefilm
Mysteriet om ridderfalken 1975 Foto U/Spillefilm
Med de bare næver 1975 Foto U/Spillefilm
Killer elite 1975 Foto U/Spillefilm
Jordskælv 1974 Foto U/Spillefilm
Mame - Min sjove tante 1974 Foto U/Spillefilm
Charmetyven 1973 Foto U/Spillefilm
Alexanders stående problem 1972 Foto U/Spillefilm
Jamen, man skyder da heste 1969 Foto U/Spillefilm
Den illustrede mand 1968 Foto U/Spillefilm
Lad mig kysse din sommerfugl 1968 Foto U/Spillefilm
Regnbuedalen 1968 Foto U/Spillefilm
Point blank - Alcatraz morderen 1967 Foto U/Spillefilm
Den lyserøde panter 1964 Foto U/Spillefilm
I krig og kærlighed 1964 Foto U/Spillefilm
Stemmen i mørket 1962 Foto U/Spillefilm
De tapre er ensomme 1962 Foto U/Spillefilm
Hektiske dage 1962 Foto U/Spillefilm
Korporalen på eventyr 1958 Foto U/Spillefilm
Nybyggerne på prærien 1958 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.