enda

Philip Harrison

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Core 2003 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Musketeer 2001 Produktionsdesign U/Spillefilm
Forbandelsen 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
Sudden death 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
Timecop 1994 Produktionsdesign U/Spillefilm
Kodenavn: Nina 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
Skinnet bedrager 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
Den hårde måde 1991 Produktionsdesign U/Spillefilm
Du skyder, jeg smiler 1990 Produktionsdesign U/Spillefilm
Mississippi burning 1988 Produktionsdesign U/Spillefilm
Øjne i natten 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
Afpresning 1986 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hvide nætter 1985 Produktionsdesign U/Spillefilm
Never say never again 1983 Produktionsdesign U/Spillefilm
Da Havana røg cigaren 1979 Produktionsdesign U/Spillefilm
Krig og kærlighed 1979 Produktionsdesign U/Spillefilm
I krudtrøg og dampbad 1976 Produktionsdesign U/Spillefilm
Fed musik og sex på drengen 1975 Produktionsdesign U/Spillefilm
Stormfulde højder 1970 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.