enda

Philip Kaufman

(1936 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Hemingway & Gellhorn 2012 Instruktion Tv-film
Quills - Marquis de Sades forførende pen 2000 Instruktion U/Spillefilm
Solen stiger 1993 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Henry og June 1990 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Tilværelsens ulidelige lethed 1987 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Mænd af den rette støbning 1983 Instruktion, Manus U/Spillefilm
The wanderers 1979 Instruktion, Manus U/Spillefilm
The Great Nortfield Minnesota Raid 1972 Instruktion, Manus U/Spillefilm

Som Phil Kaufman

Titel År Funktion Category
Øje for øje 1976 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.