enda

Philip Messina

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Hunger Games: Catching Fire 2013 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Hunger Games 2012 Produktionsdesign U/Spillefilm
Luftens sidste mester 2010 Produktionsdesign U/Spillefilm
Ocean's 13 2007 Produktionsdesign U/Spillefilm
Ocean's Twelve 2004 Produktionsdesign U/Spillefilm
Solaris 2003 Produktionsdesign U/Spillefilm
8 Mile 2002 Produktionsdesign U/Spillefilm
Ocean's Eleven 2001 Produktionsdesign U/Spillefilm
Erin Brockovich 2000 Produktionsdesign U/Spillefilm
Skønne sild 1990 Scenograf U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.