enda

Philip Rosenberg

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Kold hævn 2002 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Hurricane 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
A perfect murder - et perfekt mord 1998 Produktionsdesign U/Spillefilm
Night Falls on Manhattan 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
Skyldig 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
Pelikan notatet 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
En morder iblandt os 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Andre folks penge 1991 Produktionsdesign U/Spillefilm
Dødbringende viden 1990 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det bli'r i familien 1989 Produktionsdesign U/Spillefilm
Lunefulde måne 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
Læge i løbetid 1983 Produktionsdesign U/Spillefilm
Var de skyldige? 1983 Produktionsdesign U/Spillefilm
Øjenvidnet 1981 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det er showtime 1979 Produktionsdesign U/Spillefilm
Nettet 1976 Produktionsdesign U/Spillefilm
Næste stop, Greenwich Village 1975 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hasard 1974 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.