enda

Philip Sadolin

(1947 – 1987)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Min tomme er lom 1987 Foto DK/Dokumentarfilm
Russerne på Bornholm 1987 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Hells Angels MC Denmark 1986 Foto DK/Dokumentarfilm
Walter og Carlo (2) - yes, det er far 1986 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Vi anklager 1981 Foto DK/Dokumentarfilm
Attentat 1980 Fotografassistent DK/Spillefilm
Tung An - Skib uden havn 1979 Instruktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Denmark - You'll love it! 1979 Assistent DK/Dokumentarfilm
Hospitalsbranden 1978 Kameraassistent DK/Dokumentarfilm
De 141 dage 1977 Foto DK/Dokumentarfilm
At ryge 1977 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.