enda

Philip Seymour Hoffman

(1967 – 2014)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Hunger Games: Catching Fire 2013 Plutarch Heavensbee U/Spillefilm
The Master 2012 Lancaster Dodd U/Spillefilm
Kamæleonen 2012 Paul Zara U/Spillefilm
A Late Quartet 2012 Robert Gelbart U/Spillefilm
Moneyball 2011 Art Howe U/Spillefilm
New York i et nøtteskall 2009 Caden Cotard U/Spillefilm
Doubt 2009 Father Brendan Flynn U/Spillefilm
Mary and Max 2009 Max Jerry Horovitz U/Spillefilm
The Boat That Rocked 2009 The count U/Spillefilm
Charlie Wilson's War 2008 Gust Avrakotos U/Spillefilm
Mission: Impossible III 2006 Owen Davian U/Spillefilm
Capote 2005 Truman Capote U/Spillefilm
Men så kom Polly 2004 Sandy Lyle U/Spillefilm
25th Hour 2002 Jacob Elinsky U/Spillefilm
Punch-Drunk Love 2002 Dean Trumbell U/Spillefilm
State and Main 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Flawless 1999 Rusty U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.