enda

Philip Yordan

(1914 – 2003)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
General Custers sidste kamp 1968 Produktion U/Spillefilm
Panserslaget ved Ardennerne 1965 Manus U/Spillefilm
Romerrigets fald 1964 Manus U/Spillefilm
Den nat triffiderne kom 1962 Manus, Produktion U/Spillefilm
Kongernes konge 1961 Manus U/Spillefilm
El Cid 1961 Manus U/Spillefilm
Gangsternes konge 1955 Manus U/Spillefilm
Han kom fra Laramie 1955 Manus U/Spillefilm
Johnny Guitar 1954 Manus U/Spillefilm
Flammer over Mexico 1953 Manus U/Spillefilm
Ganster-kongen John Dillinger 1945 Manus U/Spillefilm
Jazzens pionerer 1942 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.