enda

Philippa Frederiksen

(1870 – 1955)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sommerglæder 1940 Fru Berg DK/Spillefilm
En hyggelig Morgenudflugt 1917 Medvirkende DK/Kort fiktion
Paraplyen 1916 Laurine, Pige hos Holms DK/Kort fiktion
Flyttedags-Kvaler 1915 Fru Holm DK/Kort fiktion
Den gæve Ridder 1915 Hertuginde Ulrika DK/Spillefilm
Tyvepak 1915 Medvirkende DK/Kort fiktion
I Kammerherrens Klæder 1914 Medvirkende DK/Kort fiktion
Dobbeltgængeren 1913 Medvirkende DK/Kort fiktion
Varietésangerinden 1912 Marcella U/Spillefilm
Betroede Midler 1912 Marcell, Briands hustru U/Spillefilm
Komtesse Charlotte 1912 Grevinde Galt U/Spillefilm
Brudegaven 1912 Medvirkende DK/Kort fiktion
Den röda hanen Hilmers hustru U/Spillefilm
Kärlekens offer Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.