enda

Philippe Bober

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Square 2017 Producer U/Spillefilm
Force Majeure 2014 Producer U/Spillefilm
Paradis: Kærlighed 2012 Producer U/Spillefilm
Metéora 2012 Producer U/Spillefilm
Play 2011 Producer U/Spillefilm
Kvinder uden mænd 2010 Producer U/Spillefilm
Miraklet i Lourdes 2010 Producer U/Spillefilm
Le quattro volte 2010 Producer U/Spillefilm
Du levende 2007 Co-producer U/Spillefilm
Hotel 2004 Produktion U/Spillefilm
Nói albinói 2003 Producer U/Spillefilm
Lovely Rita 2001 Produktion U/Spillefilm
Hundedage 2001 Produktion U/Spillefilm
Sange fra anden sal 2000 Executive producer U/Spillefilm
Europa 1991 Finansieringskonsulent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.