enda

Philippe Noiret

(1930 – 2006)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Postbudet 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Max og Jérémie 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Uranus 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Selve livet og intet andet 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Kærlighed og kaos 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Mine aftener i Paradis 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Manden der plantede træer 1987 Speaker U/Kort fiktion
Masker 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Gli occhiali d'oro 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Strisser på skråplan 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Rent bord 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Ramt i hjertet 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Mig og vennerne 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Det store ædegilde 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Pebermøen 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Zazie dans le métro 1958 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.