enda

Philippe Rousselot

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Beautiful Creatures 2013 Foto U/Spillefilm
Sherlock Holmes 2: Skyggespillet 2011 Foto U/Spillefilm
En ny chance til Larry Crowne 2011 Foto U/Spillefilm
Sherlock Holmes 2009 Foto U/Spillefilm
The Brave One 2007 Foto U/Spillefilm
Lions for Lambs 2007 Foto U/Spillefilm
Constantine 2005 Foto U/Spillefilm
Charlie og chokoladefabrikken 2005 Foto U/Spillefilm
Big Fish 2003 Foto U/Spillefilm
Antwone Fisher 2002 Foto U/Spillefilm
Planet of the Apes 2001 Foto U/Spillefilm
Titans 2000 Foto U/Spillefilm
Tilfældige hjerter 1999 Foto U/Spillefilm
Instinct 1999 Foto U/Spillefilm
Mary Reilly 1996 Foto U/Spillefilm
Folket mod Larry Flynt 1996 Foto U/Spillefilm
En vampyrs bekendelser 1994 Foto U/Spillefilm
La reine Margot 1994 Foto U/Spillefilm
Sommersby 1993 Foto U/Spillefilm
Ved floden 1992 Foto U/Spillefilm
Henry og June 1990 Foto U/Spillefilm
For smuk til dig 1989 Foto U/Spillefilm
Vi er ikke engle 1989 Foto U/Spillefilm
Farlige forbindelser 1988 Foto U/Spillefilm
Bjørnen 1988 Foto U/Spillefilm
Hope and Glory 1987 Foto U/Spillefilm
Therese 1986 Foto U/Spillefilm
Regnskovens hemmelighed 1985 Foto U/Spillefilm
Månen i rendestenen 1983 Foto U/Spillefilm
Diva 1981 Foto U/Spillefilm
Landsbytøsen 1979 Foto U/Spillefilm
Peppermint soda 1978 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.