enda

Pia Ahnfelt-Rønne

(1922 – 2006)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Øjeblikket 1980 Røntgensygeplejerske DK/Spillefilm
Vinterbørn 1978 Sygeplejerske DK/Spillefilm
En by i provinsen 1976 Dommeren Tv-serie
Det gamle guld 1951 Marie, pige på Dybegaarden DK/Spillefilm
De røde heste 1950 Sara, Oles søster DK/Spillefilm
Det hændte i København 1949 Grete, Pouls kone DK/Spillefilm
Berlingske Tidende 1749-1949 1949 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.