enda

Pia Jondal

(1954 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Rød mand stå 2004 Mor DK/Kort fiktion
Arven 2003 Christoffers sekretær DK/Spillefilm
En fri mand 1996 Fru Holm Tv-serie
Hjem til fem 1995 Elisabeth Tv-serie
I lovens navn 1994 Medvirkende Tv-film
10:32 tirsdag - en kærlighedshistorie 1991 Medvirkende DK/Kort fiktion
Altid om søndagen 1989 Jytte Skipper Tv-serie
Familien Gyldenkål vinder valget 1977 Massagepige DK/Spillefilm
Pas på ryggen, professor! 1977 Studine DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.