enda

Pia Rosenbaum

(1954 – )

Skuespillerinde. Datter af skuespiller og entertainer Simon Rosenbaum.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Coco 2018 Abuelita U/Spillefilm
Salon Belleza 2011 Medvirkende DK/Kort fiktion
Coraline 2009 Fru Spink U/Spillefilm
Ice age 2: På tynd is 2006 Stemme U/Spillefilm
De utrolige 2004 Edna Mode U/Spillefilm
Nissernes ø 2003 Sugar Tv-serie
Små ulykker 2002 Hekla DK/Spillefilm
Nikolaj og Julie 2002 Terapeut Tv-serie
Eldorado for dyr 1985 Medvirkende Tv-serie
Klitgården 1985 Susanne Birch Tv-serie
Opfinderkontoret 1982 Medvirkende Tv-serie
Charly og Steffen 1979 Jannie DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.