enda

Pierre Aïm

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Cairo Confidential 2017 Cheffotograf U/Spillefilm
Polisse 2011 Foto U/Spillefilm
Jaffa 2009 Fotograf U/Spillefilm
Velkommen til Ch'tis 2008 Foto U/Spillefilm
Elsker, elsker ikke 2002 Foto U/Spillefilm
Madeline 1998 Foto U/Spillefilm
Hadet 1995 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.