enda

Pierre Brasseur

(1903 – 1972)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Monte Cristo vender tilbage 1968 Medvirkende U/Spillefilm
På en strand i Peru 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Lucky Jo - Gangsterbandens skræk 1964 Medvirkende U/Spillefilm
Kongelig elskov 1961 Medvirkende U/Spillefilm
Øjne uden ansigt 1959 Medvirkende U/Spillefilm
Een sommers lykke 1948 Medvirkende U/Spillefilm
Nattens porte 1946 Georges U/Spillefilm
Den gale elsker 1943 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.