enda

Pierre Dørge

(1946 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Aben Osvald 2001 Musik DK/Kort fiktion
Karla Kanin på stranden 2001 Musik U/Kort fiktion
Aben Osvald - 3 tegnefilm for de yngste 2001 Musik DK/Kort fiktion
Hænderne op! 1997 Musik DK/Kort fiktion
Bandleader - Pierre Dørge og New Jungle ochestra 1997 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Balladen med Bob 1997 Musik DK/Dokumentarfilm
Balladen om Holger Danske 1996 Musik DK/Spillefilm
Love & Hate - European Stories 1995 Musik DK/Kort fiktion
Bryllupsfotografen 1994 Musik DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.