enda

Pierre Miehe-Renard

(1945 – )

Skuespiller. Søn af skuespillerparret Louis Miehe-Renard og Caja Heimann. Far til tv-værten Camilla Miehe-Renard (f. 1965).

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Krystalbarnet 1996 Madsen DK/Spillefilm
Vores år 1980 Jens Lorner Lindholm Tv-serie
Scapins rævestreger 1979 Octave Tv-film
Piger til søs 1977 Messegast DK/Spillefilm
Piger i trøjen 1975 Fritjof DK/Spillefilm
Det støver stadig 1962 Medvirkende DK/Spillefilm
Ole Lukøje 1960 Medvirkende Tv-film
Sandhedens hævn 1960 Medvirkende Tv-film
Ole Lukøje 1955 Ole Lukøje Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.