enda

Pierre Richard

(1934 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Yellowbird 2014 Stemme U/Spillefilm
Hjælp - vi flygter 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Vi er din far 1983 Produktion, Medvirkende U/Spillefilm
Geden 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Skøre gutter på flugt 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Frikadellens flugt 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Skyg den høje lyse med den sorte sko 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.