enda

Pierre-William Glenn

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En tør hvid årstid 1989 Foto U/Spillefilm
Terminus 1986 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Menneskejagt uden nåde 1983 Foto U/Spillefilm
Loulou 1980 Foto U/Spillefilm
Det Første Kys 1979 Foto U/Spillefilm
Lavinen 1978 Foto U/Spillefilm
Voldtægt 1978 Foto U/Spillefilm
Den amerikanske nat 1973 Foto U/Spillefilm
Gidslet 1973 Foto U/Spillefilm
En dejlig pige som mig 1972 Foto U/Spillefilm
Foråret kan ikke standses 1971 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.