enda

Pieter Jan Brugge

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Love and Other Drugs 2010 Producer U/Spillefilm
Modstand 2008 Producer U/Spillefilm
Miami Vice 2006 Produktion U/Spillefilm
The Clearing 2004 Instruktion, Manus U/Spillefilm
The Insider 1999 Produktion U/Spillefilm
Heat 1995 Producer U/Spillefilm
Pelikan notatet 1993 Producer U/Spillefilm
Forbuden frugt 1992 Executive producer U/Spillefilm
Breakin' - the Street Dance 1984 Produktionsleder U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.