enda

Pietro Scalia

(1960 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Amazing Spider-Man 2 2014 Klip U/Spillefilm
The Counselor 2013 Klip U/Spillefilm
Prometheus 2012 Klip U/Spillefilm
The Amazing Spider-Man 2012 Klip U/Spillefilm
Robin Hood 2010 Klip U/Spillefilm
American Gangster 2008 Klip U/Spillefilm
Body of lies 2008 Klip U/Spillefilm
Hannibal Rising 2007 Klip U/Spillefilm
Mit liv som geisha 2005 Klip U/Spillefilm
Black Hawk Down 2001 Klip U/Spillefilm
Hannibal 2001 Klip U/Spillefilm
Gladiator 2000 Klip U/Spillefilm
The big hit 1998 Klip U/Spillefilm
Playing by heart 1998 Klip U/Spillefilm
G.I. Jane 1997 Klip U/Spillefilm
Good Will Hunting 1997 Klip U/Spillefilm
Forførende skønhed 1996 Klip U/Spillefilm
De hurtige og de døde 1995 Klip U/Spillefilm
Lille Buddha 1993 Klip U/Spillefilm
JFK 1991 Klip U/Spillefilm
Dusørjægeren 1987 Scenograf U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.