enda

Pil Maria Gunnarsson

(1974 – )

Instruktør, født 1974. Uddannet fra Filmhögskolan i Göteborg (1999-2002).

Har skrevet og instrueret flere kort- og dokumentarfilm.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Musen 2009 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Goodbye Bluebird 2007 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Alltid på en tirsdag 2004 Instruktion U/Kort fiktion
Alla bara försvinner 2004 Instruktion, Manuskript U/Dokumentarfilm
Vi som dansar 2002 Instruktion, Manuskript, Producer U/Kort fiktion
Rejsen til den forbudte kamp 1999 Instruktion, Manus, Foto, Lyd DK/Dokumentarfilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Region Skånes kortfilmspris 2010 Malmö, BUFF 2010 Musen
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Moscow - Royal Danish Embassy 2010-04-22 Musen
Malmö, BUFF 2010-03-16 Musen
Athens Olympia Int. Film Festival For Children and Young People 2009-12-05 Musen
Lübeck, Nordische Filmtage 2009-11-04 Musen
Odense Internationale Film Festival 2009-08-17 Musen
Kristiansand International Children's Film Festival 2009-04-27 Musen
Berlinale 2009-02-05 Musen
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.