enda

Pil Nørgaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bitter Pille 2014 Producer DK/Kort fiktion
Parterapi 2010 Kvinde i terapi DK/Spillefilm
Med lukkede øjne 2010 Producer DK/Spillefilm
Max pinlig 2008 Instruktørassistent, Indspilningsleder, 1. instruktørassistent DK/Spillefilm
Comeback 2008 Præproduktion DK/Spillefilm
Klinteskoven 2007 Line producer DK/Dokumentarfilm
Min mors kærlighed 2005 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.