enda

Pino Donaggio

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Passion 2012 Musik U/Spillefilm
Never talk to strangers 1995 Musik U/Spillefilm
Det skjulte ansigt 1992 Musik U/Spillefilm
Stævnemøde med døden 1988 Musik U/Spillefilm
Dancers 1987 Musik U/Spillefilm
Don Camillo 1984 Musik U/Spillefilm
Stand-in for mord 1984 Musik U/Spillefilm
Forsinket alibi 1984 Musik U/Spillefilm
Bag dørene 1982 Musik U/Spillefilm
Døden sletter alle spor 1981 Musik U/Spillefilm
Klædt på til mord 1980 Musik U/Spillefilm
Varulve 1980 Musik U/Spillefilm
Rædsler i dybet 1978 Musik U/Spillefilm
Carrie 1976 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.