enda

Piotr Jaworski

(1968 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Emil og Ida fra Lønneberg 2013 Foto U/Spillefilm
En Lille Smule 2011 Stillfotograf DK/Kort fiktion
Den lille gris flyver 2004 Foto DK/Kort fiktion
Karla Kanin på stranden 2001 Foto U/Kort fiktion
Hundehotellet 2000 Foto U/Spillefilm
Jungledyret 1993 Fotograf DK/Spillefilm
Rejsen til Melonia 1989 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.