enda

Piper Laurie

(1932 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dirty Tiger 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Kærlighed uden ord 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Chefens søn 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Ruby 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Carrie 1976 Margaret White U/Spillefilm
Hajen 1961 Medvirkende U/Spillefilm
Has Anybody Seen My Gal 1952 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.