enda

Pirjo Honkasalo

(1947 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Concrete Night 2013 Instruktion U/Spillefilm
Melancholia 2004 Instruktion, Manus, Produktion, Foto, Klip, Stills U/Dokumentarfilm
Ingmar Bergman - om liv og arbejde 1998 Foto U/Dokumentarfilm
Atman 1997 Instruktion, Manus, Stills U/Dokumentarfilm
Atman - Sjælen 1996 Instruktion
Ildsjælen 1980 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Jorden er en syndefuld sang 1973 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.