enda

Polly Platt

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jeg ta'r hvad som helst 1994 Producer U/Spillefilm
Alle elsker Lloyd 1989 Produktion, Medvirkende U/Spillefilm
Heksene fra Eastwick 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
Tid til kærtegn 1983 Produktionsdesign U/Spillefilm
Lægevagten 1982 Produktionsdesign U/Spillefilm
Stemplet for altid 1978 Manus U/Spillefilm
En stjerne fødes 1976 Produktionsdesign U/Spillefilm
Op med humøret, drenge 1976 Produktionsdesign U/Spillefilm
Paper moon 1973 Produktionsdesign U/Spillefilm
Charmetyven 1973 Produktionsdesign U/Spillefilm
Du er toppen professor 1972 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.