enda

Poul Arne Kring

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kaptajn Bimse 2019 Figurdesign DK/Spillefilm
Dyret 2011 Dukkemager DK/Kort fiktion
Det som ingen ved 2008 Dukkemager DK/Spillefilm
Jul i verdensrummet 2006 Modelbygger Tv-serie
Nissernes ø 2003 Dukkemager Tv-serie
Nattens engel 1998 Special effects, Dukkefører DK/Spillefilm
Invidia 1997 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.