enda

Poul Arnt Thomsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tre ludere og en lommetyv 1993 Produktionsdesign Tv-serie
Parløb 1990 Produktionsdesign Tv-serie
Skattekortet 1988 Scenograf Tv-serie
Omsen & Momsen 1987 Produktionsdesign Tv-film
Glade jul 1982 Produktionsdesign Tv-film
Galgemanden 1981 Produktionsdesign Tv-film
Rejsen 1981 Produktionsdesign Tv-film
Strejferne 1980 Produktionsdesign Tv-film
Verden er så stor, så stor 1980 Produktionsdesign Tv-film
Komedie i grænselandet 1979 Produktionsdesign Tv-film
Thelma og Irene 1977 Produktionsdesign Tv-film
Luder 1975 Produktionsdesign Tv-film
Ejendomsretten 1975 Produktionsdesign Tv-film
Hånden på hjertet - hvem skal ha' det? 1975 Produktionsdesign Tv-film
Ægteskabet mellem lyst og nød 1975 Produktionsdesign Tv-film
Ørknens luftsyn 1975 Produktionsdesign Tv-film
Fjernsynet flimrer 1974 Produktionsdesign Tv-film
Stoppested 1972 Produktionsdesign Tv-film
Sejle op ad åen 1972 Produktionsdesign Tv-film
Tykke Olsen 1971 Produktionsdesign Tv-film
Det moderne menneskes muligheder for sjælelige oplevelser i en teknisk tid 1971 Produktionsdesign Tv-film
Mellem fem og syv 1970 Produktionsdesign Tv-film
Jeg - en elsker 1966 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Hamlet at Elsinore 1964 Produktionsdesign Tv-film
Generalinden 1963 Produktionsdesign Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.