enda

Poul Erik Christiansen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kloakkernes rotter 1984 Medvirkende DK/Kort fiktion
Kvindesind 1980 Lenes far DK/Spillefilm
En by i provinsen 1976 Jensen Tv-serie
Violer er blå 1975 Medvirkende DK/Spillefilm
Utro 1966 Medvirkende DK/Spillefilm
Der er noget i luften 1964 Medvirkende Tv-film
Den jagede 1963 Medvirkende Tv-film
Dukkestuen 1953 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.