enda

Poul Erik Frandsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Undskyld vi er her 1980 Klippeassistent DK/Spillefilm
Krigernes børn 1979 Synkronisering DK/Spillefilm
Pas på ryggen, professor! 1977 Klippeassistent DK/Spillefilm
Alt på et bræt 1977 Assistent DK/Spillefilm
Spøgelsestoget 1976 Assistent DK/Spillefilm
Mafiaen - det er osse mig 1974 Assistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.