enda

Poul Erik Madsen

(1977 – )

Instruktør, født 1977. Uddannet fra Den Danske Filmskoles instruktørlinje i 2003.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Du forsvinder 2017 Instruktørassistent, 2. unit DK/Spillefilm
Udfordringen 2016 Instruktion, Manuskript, Klipper DK/Kort fiktion
Den perfekte middag 2014 1. instruktørassistent DK/Kort fiktion
Limboland 2010 Kreativ producer DK/Dokumentarfilm
Træneren 2009 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Mors dreng 2007 Instruktion DK/Kort fiktion
Open Court 2005 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Ulykken 2003 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Pieces 1998 Instruktion DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.