enda

Poul Ernstved

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Between a smile and a tear - a tribute to the Montmartre 2005 Foto DK/Dokumentarfilm
Vi er Danmark 1996 Foto DK/Dokumentarfilm
Når staten slår ihjel 1994 Foto DK/Dokumentarfilm
Gift med en dødsdømt 1994 Foto DK/Dokumentarfilm
En opdagelsesrejse i jernet 1989 Foto DK/Dokumentarfilm
Apotekeren i Broager 1983 Fotografassistent Tv-serie
Aage Remfeldt - et portræt 1982 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.