enda

Poul Gram

(1918 – 2003)

Fotograf. Født 26/2 1918, død 10/5 2003.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Natten i ventesalen 1974 Foto Tv-film
Christa 1971 Fotograf, 2. unit U/Spillefilm
Fra en rejse i Jordan 1965 Speaker, Foto DK/Dokumentarfilm
Dejlige Danmark 1960 Foto DK/Dokumentarfilm
Bronzealderen 1958 Foto DK/Dokumentarfilm
Jernalderen 1958 Foto DK/Dokumentarfilm
Stenalderen 1958 Foto DK/Dokumentarfilm
Et hverdagseventyr 1956 Foto DK/Dokumentarfilm
Kostalden - en vigtig arbejdsplads 1956 Foto DK/Dokumentarfilm
Kongehuset i tre generationer 1955 Foto DK/Dokumentarfilm
Boligvirke i 10 år 1955 Foto DK/Dokumentarfilm
Åbne reoler 1955 Foto DK/Dokumentarfilm
Du kan hjælpe 1952 Foto DK/Dokumentarfilm
De pokkers unger 1947 Foto DK/Spillefilm
Mistænkt 1947 Foto DK/Spillefilm
Papir og Pap er Penge værd 1947 Foto DK/Dokumentarfilm
Stemning i April 1947 Foto DK/Dokumentarfilm
I lære 1946 Foto DK/Dokumentarfilm
Det gælder din Frihed 1946 Fotograf DK/Dokumentarfilm
De findes overalt 1945 Foto DK/Dokumentarfilm
Kornet er i Fare 1945 Foto DK/Dokumentarfilm
Det første Valg til Folketinget efter Befrielsen 30. oktober 1945 1945 Foto DK/Dokumentarfilm
Biskoppen 1944 Foto DK/Spillefilm
De danske Sydhavsøer 1944 Foto DK/Dokumentarfilm
Mærkelige dyr 1944 Foto DK/Dokumentarfilm
Naar man kun er ung 1943 Foto DK/Spillefilm
Hos Kofoed paa Amager 1943 Foto DK/Dokumentarfilm
Kornet 1943 Foto DK/Dokumentarfilm
Føllet 1943 Foto DK/Dokumentarfilm
Heste 1943 Foto DK/Dokumentarfilm
Hesten 1943 Foto DK/Kort fiktion
S.O.S. Kindtand 1943 Foto DK/Dokumentarfilm
Korn 1943 Foto DK/Dokumentarfilm
For Folkets Fremtid 1943 Foto DK/Dokumentarfilm
Staden København 1943 Foto DK/Dokumentarfilm
Papir 1942 Foto DK/Dokumentarfilm
Sukker 1942 Foto DK/Dokumentarfilm
Mødrehjælpen 1942 Foto DK/Dokumentarfilm
Christian IV som Bygherre 1941 Foto DK/Dokumentarfilm
Brunkul 1941 Foto DK/Dokumentarfilm
Arbejdet kalder 1941 Foto DK/Dokumentarfilm
Cykeldrengene i Tørvegraven 1941 Foto DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.