enda

Poul Gregaard

(1885 - 1950)

Forfatter, skuespiller, manuskriptforfatter og senere teaterdirektør. Født 14/5 1885, død 8/4 1950. Far til svømmepigen og udspringsatlet Mette Gregaard (1908-1978) og teaterdirektøren Peer Gregaard (1913-1998), der var gift med den svenske skuespillerinde Ulla Hodell (1925-2009).

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hjertetyven 1919 Manus DK/Spillefilm
Dydsdragonen 1918 Manus DK/Kort fiktion
Wilhelm Tell 1909 Medvirkende DK/Kort fiktion
Synderinden 1908 Medvirkende DK/Kort fiktion
Othello 1908 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det store Derbyløb Instruktion DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.