enda

Poul H. Hansen

(1927 – 1999)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bamses julerejse 1996 Foto Tv-serie
Psyko-Lab 1989 Fotograf Tv-serie
Stine, Anders og Jeanette 1983 Kameraoperatør Tv-serie
Thomas - 8 år 1978 Foto Tv-dokumentar
Hvidtjørnen 1974 Foto DK/Kort fiktion
På vej til Hilda 1972 Foto Tv-film
Laila Løvehjerte 1972 Foto Tv-film
Københavnerliv 1968 Foto Tv-serie
It don't mean a thing 1967 Foto DK/Eksperimentalfilm
Bukserne 1967 Foto Tv-film
Valsedrømme 1967 Foto Tv-film
De blå undulater 1965 Foto Tv-film
Ballet ballade 1962 Foto DK/Eksperimentalfilm
Flemming på kostskole 1961 Foto DK/Spillefilm
Skattejagt i Østgrønland 1959 Foto DK/Dokumentarfilm
Hvor går Karl hen? 1957 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm

Som Poul Hansen

Title År Funktion Category
Blødt metal - hård valuta 1957 Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.