enda

Poul Iversen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Klovn - the Movie 2010 Belysningsmester, B-fotograf DK/Spillefilm
Fiktion 2008 Foto DK/Dokumentarfilm
Fra Alaska til Kenya 2008 Fotograf DK/Kort fiktion
Det perfekte kup 2008 Belysningsmester, 2. unit DK/Spillefilm
Væk fra Spjald 2007 Lys DK/Kort fiktion
2 ryk og en aflevering 2003 Lys DK/Spillefilm
CWC World 2003 Kameraoperatør Tv-serie
Nissernes ø 2003 Kameraoperatør, 2. unit Tv-serie
Perker 2002 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Carl Nielsen - lyset og mørket 2002 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Mit liv som Bent 2001 Lys, B-fotograf Tv-serie
På fremmed mark 2000 Belyser (Jylland) DK/Spillefilm
Kongeriget 1998 Belyser, Fotograf Tv-serie
Antons blå flyver 1996 Belyser DK/Spillefilm
Kærlighedens smerte 1992 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Leverbiopsi 1951 Andre credits DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.