enda

Poul Juhl

(1898 – 1956)

Skuespiller. Født 30/11 1898, død 13/12 1956 - 58 år gammel.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Skarpe skud i Nyhavn 1957 Medvirkende U/Spillefilm
Vores lille by 1954 Medvirkende DK/Spillefilm
Himlen er blå 1954 Medvirkende DK/Spillefilm
Sønnen 1953 Eksportøren DK/Spillefilm
Ikke film, men virkelighed 1952 Speaker DK/Dokumentarfilm
Unge piger forsvinder i København 1951 Tømrer Pols DK/Spillefilm
Greve Svensson 1951 "Greve" Nordencrone U/Spillefilm
Familien Schmidt 1951 Bedemand DK/Spillefilm
Fodboldpræsten 1951 Hr. Andersen DK/Spillefilm
Vesterhavsdrenge 1950 Købmand DK/Spillefilm
Tyske flygtninge i Danmark 1949 Speaker DK/Dokumentarfilm
For Børnenes Skyld 1948 Speaker DK/Dokumentarfilm
Sjællands sanger 1948 Speaker DK/Dokumentarfilm
Marsvinjagt ved Middelfart 1946 Instruktion, Speaker, Manus, Andre credits DK/Dokumentarfilm
I lære 1946 Speaker DK/Dokumentarfilm
Difteri 1946 Speaker DK/Dokumentarfilm
For Folkets Fremtid 1943 Speaker DK/Dokumentarfilm
Damen med de lyse Handsker 1942 Medvirkende DK/Spillefilm
Forellen 1942 Overlæge Jerrild DK/Spillefilm
Aaen med de ni Møller 1941 Instruktion, Foto, Tekst DK/Dokumentarfilm
Bekæmp Rotterne 1941 Speaker DK/Dokumentarfilm
Tørveproduktionen sætter Rekord 1941 Speaker DK/Dokumentarfilm
Mellem sydfynske Sunde 1941 Speaker DK/Dokumentarfilm
Filmen om Georg Jensen-Sølvet 1938 Speaker DK/Dokumentarfilm
Det sovende Hus 1926 Medvirkende DK/Spillefilm
Det gyldne Horn 1923 Medvirkende DK/Spillefilm
Sol, Sommer og Studiner 1922 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.