enda

Poul Madsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Du er ikke alene 1978 Lys DK/Spillefilm
I skorpionens tegn 1977 Lys DK/Spillefilm
Nyt legetøj 1977 Lys DK/Spillefilm
Hurra for de blå husarer 1970 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Midt i en jazztid 1969 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Ta' lidt solskin 1969 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.