enda

Poul Malmkjær

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En rød løber for Asta Nielsen 2016 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Den talende muse 2003 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Tre ludere og en lommetyv 1993 Dramaturg Tv-serie
Landsbyen 1991 Dramaturg Tv-serie
Ugeavisen 1990 Dramaturg Tv-serie
Balladen om Carl Th. Dreyer 1989 Anmelder Tv-film
Blind makker 1976 Biografkontrollør DK/Spillefilm
Privatlivets fred 1973 Medvirkende Tv-film
Kære Irene 1971 Filmentusiast DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.