enda

Poul Martinsen

(1934 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Pokerhajerne 2006 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
Hotel Copenhagen 2004 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Frugtbarhedsklinikken 1994 Instruktion, Manus Tv-dokumentar
I skyggen af en far 1991 Instruktion Tv-dokumentar
Blandt tusind ansigter 1990 Instruktion, Manus Tv-dokumentar
Under uret 1985 Instruktion, Manus Tv-dokumentar
Clark 1977 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
Aftenlandet 1977 Manus, Medvirkende DK/Spillefilm
Helvedes-ugen 1973 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Broen 1969 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Engle på hjul 1969 Instruktion, Manus Tv-dokumentar
To syn på døden 1969 Instruktion, Manus Tv-dokumentar
På jagt efter underverdenen 1968 Instruktion, Manus Tv-dokumentar
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.