enda

Poul Møller

(1925 – 1989)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jeppe på bjerget 1981 Jacob Skomager DK/Spillefilm
Fiskerne 1977 Brugsuddeler Tv-serie
Hyrder 1975 Belinsky Tv-film
Per 1975 Ekspedient i pornoforretning DK/Spillefilm
Flugten 1973 Henning DK/Spillefilm
Det kære legetøj 1968 Dommer DK/Spillefilm
Panik i paradis 1960 En portier DK/Spillefilm
Splintret emaille 1956 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Frihed, Lighed og Louise 1944 Apoteker DK/Spillefilm

Som Paul Møller

Title År Funktion Category
Hashtræet 1973 Gadefejer Tv-film
Thor og Alvis 1973 Alvis Tv-film
Hvor er Viggo? 1973 Natsværmeren Tv-film
Laila Løvehjerte 1972 Brugsmanden Tv-film
Forårsaften med Faust 1968 Medvirkende Tv-film
I gabestokken 1950 Jørgensen, Bentes kolega DK/Spillefilm
Op med lille Martha 1946 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.