enda
Person

Poul Nielsen

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Firmaskovturen 1978 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Piger til søs 1977 Lys DK/Spillefilm
Kassen stemmer 1976 Lys DK/Spillefilm
Sømænd på sengekanten 1976 Lys DK/Spillefilm
Hopla på sengekanten 1976 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Der må være en sengekant 1975 Lys DK/Spillefilm
Piger i trøjen 1975 Lys DK/Spillefilm
Pigen og drømmeslottet 1974 Grip, Belysningsassistent DK/Spillefilm
Romantik på sengekanten 1973 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Motorvej på sengekanten 1972 Lys DK/Spillefilm
Rektor på sengekanten 1972 Lys DK/Spillefilm
Tandlæge på sengekanten 1971 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Hurra for de blå husarer 1970 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Ta'' lidt solskin 1969 Belysningsassistent DK/Spillefilm