enda

Poul Nielsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Firmaskovturen 1978 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Piger til søs 1977 Lys DK/Spillefilm
Kassen stemmer 1976 Lys DK/Spillefilm
Sømænd på sengekanten 1976 Lys DK/Spillefilm
Hopla på sengekanten 1976 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Der må være en sengekant 1975 Lys DK/Spillefilm
Piger i trøjen 1975 Lys DK/Spillefilm
Pigen og drømmeslottet 1974 Grip, Belysningsassistent DK/Spillefilm
Romantik på sengekanten 1973 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Motorvej på sengekanten 1972 Lys DK/Spillefilm
Rektor på sengekanten 1972 Lys DK/Spillefilm
Tandlæge på sengekanten 1971 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Hurra for de blå husarer 1970 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Ta' lidt solskin 1969 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.